Yritykset

Vuonna 2015 yritystemme yhteenlaskettu liikevaihto (pl. Itä-Suomen Kolmiokuljetus Oy) oli noin 13,6 milj. euroa. Palveluksessamme on noin 75 henkilöä.

Szepaniak Oy

Tarjoamme mekaaniselle- ja kemialliselle metsäteollisuudelle kokonaisvaltaisia puunhuolto- sekä terminaaliratkaisuja. Kalustona käytämme pääsääntöisesti korkeanostokurottajia sekä materiaalinkäsittelykoneita. Sisäiset puunsiirrot hoidamme pääsääntöisesti terminaalitraktoreilla. 

Käsittelemme pyöreää puuta vuosittain noin 4,5 milj. km3 tehdasalueilla ja terminaaleissa autoista, junista ja laivoista. Vesi- ja uppopuuta nostamme vuosittain noin 200 000 km3 ja junahakkeita puramme noin 500 000 km3.

Tuotamme tehdasalueella myös sisäisen liikenteen palveluja, kuten prosessijätteiden käsittelyä ja kuljetusta sekä muita siirtotöitä pyöräkoneilla, trukeilla, vetureilla, materiaalikoneilla ja vaihtolava-autolla.  

 

Haluamme tarjota markkinoiden parasta palvelua

innovatiivisilla ratkaisuilla

 

Tarjoamme myös toimialamme laitteiden ja työmenetelmien kehittämiseen liittyvää laitevalmistusta ja konsultointia. Kehitämme yksilöllisiä palvelu- ja laiteratkaisuja asiakkaan tarpeiden mukaisesti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. 

Olemme valmistaneet muun muassa yksilöidyn otantamittalaitteen (MODUS 1000), katkontapöydän, seulovan kuljettimen ja upotusaltaan asiakkaan tarpeisiin. 

Lisäksi tarjoamme huolto- ja korjauspalvelua Joutsenossa sijaitsevassa, vuonna 2006 valmistuneessa huoltokorjaamossamme.

 

siskulj 

PTT-Logistics Oy

Logistiikkapalveluihimme kuuluvat kattavat varastotoimintoratkaisut ja vuokrauspalvelut. Varastotoimintoratkaisumme perustuvat täyden palvelun periaatteeseen: tarjoamme asiakkaan tarpeisiin sopivan varaston, hoidamme siirrot varastoon ja lastaukset varastosta kuljetusvälineisiin asiakkaan aikataulujen mukaisesti. 

 

Yksilöityjä ratkaisuja täydellä ylläpidolla

 

Tarjoamme myös robottiveturien, pyöräkoneiden, trukkien ja kurottajien vuokrauspalvelua täydellä ylläpitosopimuksella. Parhaan ratkaisun löytämiseksi, valitsemme vuokrattavat koneet yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kalustollamme siirretään sellua noin 1 milj. tonnia vuosittain. 

 

sellusiirtoa pieni.jpg

img123

Kuljetus Szepaniak Oy 

Tarjoamme metsäteollisuuden ja energialaitosten raaka-ainekuljetuksia käyttäen nykyaikaista ja tehokasta kuljetuskalustoa sekä ammattitaitoista henkilökuntaa.

Siirrämme pyöreää puuta vuosittain noin 400 000 km3 ja irtotavaraa (hake, puru, kuori ymv.) noin 3 milj. im3. Huolehdimme myös polttolaitosten siilo-/varastoseurannasta, koska haluamme tarjota kokonaisvaltaista palvelua. 

Lisäksi suoritamme betonin kuljetusta ja pumppausta lähialueilla: kuljetamme ja pumppaamme vuosittain noin 30 000 m3 betonia.

 

Olemme luotettava, asiakaslähtöinen ja

kustannustehokas palveluntarjoaja

 

Olemme sitoutuneet ympäristöystävällisyyteen ja käytämme vähäpäästöistä ja energiatehokasta kalustoa, sekä noudatamme taloudellista ja ennakoivaa ajotapaa. Seuraamme aktiivisesti muutoksia ja innovaatioita alallamme ja haluamme osaltamme kehittää toimialaamme eteenpäin saavuttaen kilpailuetua.

Olemme osakkaana kolmen kuljetusliikkeen perustamassa yhtiössä, Itä-Suomen Kolmiokuljetus Oy, joka pystyy hoitamaan suuriakin kuljetustarpeita. Itä-Suomen Kolmiokuljetus Oy:n liikevaihto vuonna 2014 oli 3 milj.euroa. 

Joutseno Rahti Oy siirtää vuosittain noin 550 000 m3 turvetta. Joutseno Rahti Oy:n koko osakekanta on siirtynyt Kuljetus Szepaniak Oy:n omistukseen 1.helmikuuta 2017 ja Joutseno Rahti Oy toimii edelleen itsenäisenä yrityksenä. 

 

puuauto pieni.jpg

a.a.pieni.jpg

aaab pieni.jpg

Imatran Tuotantohake Oy 

Valmistamme selluhaketta ja energiajaetta yli 30 vuoden kokemuksella itse suunnittelemillamme ja kehittämillämme laitteilla. Selluhakkeita valmistamme noin 100 000 km3 ja polttotuotteita noin 350 000 im3 vuodessa.

Kiinteä haketuslaitoksemme sijaitsee Imatran Kurkvuoressa ja lisäksi tarjoamme murskauspalvelua siirrettävällä murskaimella. Pyrimme jatkuvasti parantamaan lopputuotteidemme laatua ja kasvattamaan haketuskapasiteettiamme.

 

Toimivat terminointi- ja varastopalvelut ovat joustava

ja kustannustehokas ratkaisu useaan tarpeeseen

 

Tarjoamme asiakkaillemme terminaalitoimintaa hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tällä hetkellä käytössämme ovat terminaalit Kurkvuoressa, Ruokolahdella ja Puntalassa välivarastointia ja murskausta varten. Asfaltoituja alueita meillä on noin 10 ha, pinnoittamattomia noin 5 ha ja kaikilla terminaaleillamme on sijoitus- ja ympäristöluvat.

Etsimme jatkuvasti uusia potentiaalisia alueita terminointia varten. 

 

kv pieni.jpg

hakettta pieni.jpg

Szepaniak Yhtiö Oy 

Szepaniak Yhtiö Oy on kiinteistöyhtiö, joka rakennuttaa kiinteistöjä teollisuuden erilaisiin tarpeisiin. Tällä hetkellä vapaina olevat vuokratilamme näet etusivulta Ajankohtaista-osiosta. 

 

toimistopieni