Yritykset

 

Päätoimialueemme on Itä- ja Keski-Suomi. Palveluksessamme on noin 100 henkilöä.

Periaatteemme on tuottaa markkinoiden parasta palvelua: meidän voi luottaa toimivan turvallisesti, eettisesti ja tehokkaasti. 

 

 

Szepaniak Oy

 

Markkinoiden parasta palvelua innovatiivisilla ratkaisuilla

Tarjoamme mekaaniselle ja kemialliselle metsäteollisuudelle kokonaisvaltaisia puunhuolto- ja terminaalipalveluita, aina puunvastaanotosta prosessikuljetuksiin ja lumitöihin. Käsittelemme pyöreää puuta vuosittain noin 4,5 milj. km3 tehdasalueilla ja terminaaleissa autoista, junista ja laivoista. Palveluihimme kuuluvat myös vesi- ja uppopuun nosto sekä junahakkeiden purku.

Tuotamme tehdasalueilla myös sisäisen liikenteen palveluja, kuten prosessijätteiden käsittelyä ja kuljetusta sekä muita siirtotöitä pyöräkoneilla, trukeilla, vetureilla, materiaalikoneilla ja vaihtolava-autolla.  

Ydinosaamiseemme kuuluu myös toimialamme laitteiden ja työmenetelmien kehittämiseen liittyvä laitevalmistus ja konsultointi. Kehitämme yksilöllisiä palvelu- ja laiteratkaisuja asiakkaan tarpeiden mukaisesti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti; muun muassa yksilöidyn otantamittalaitteet (upotusaltaat, MODUS100), katkontapöydät ja seulovat kuljettimet spesifisti asiakkaan tarpeisiin. 

Huoltokorjaamomme palvelee Joutsenossa sekä omaa että ulkopuolista kalustoa vuonna 2006 valmistuneissa tiloissa. 

 

siskulj

 

 

PTT-Logistics Oy

   

Yksilöityjä ratkaisuja täydellä ylläpidolla 

Logistiikkapalveluihimme kuuluvat kattavat varastotoimintoratkaisut ja vuokrauspalvelut. Varastotoimintomme perustuvat täyden palvelun periaatteeseen: tarjoamme asiakkaan tarpeisiin sopivan varaston, hoidamme siirrot varastoon ja lastaukset varastosta kuljetusvälineisiin asiakkaan aikataulujen mukaisesti. 

Tarjoamme myös robottiveturien, pyöräkoneiden, trukkien ja kurottajien vuokrauspalvelua täydellä ylläpitosopimuksella. Valitsemme vuokrattavat koneet aina yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun löytämiseksi. Kalustollamme siirretään sellua vuosittain noin 1 milj. tonnia. 

 

sellusiirtoa pieni.jpg

img123

 

 

Kuljetus Szepaniak Oy 

   

Luotettava, asiakaslähtöinen ja kustannustehokas palveluntarjoaja 

Tarjoamme metsäteollisuuden ja energialaitosten raaka-aine- ja sivutuotekuljetuksia käyttäen nykyaikaista ja tehokasta kuljetuskalustoa sekä ammattitaitoista henkilökuntaa.

Siirrämme pyöreää puuta vuosittain noin 500.000km3, irtotavaraa (hake, puru, kuori ymv.) noin 3 milj.im3 sekä turvetta noin 550.000m3. Huolehdimme myös laitosten siilo-/varastoseurannasta.

Lisäksi suoritamme betonin kuljetusta ja pumppausta lähialueilla: kuljetamme ja pumppaamme vuosittain noin 30.000m3 betonia.

Olemme sitoutuneet ympäristöystävällisyyteen ja käytämme vähäpäästöistä ja energiatehokasta kalustoa, sekä noudatamme taloudellista ja ennakoivaa ajotapaa. Seuraamme aktiivisesti muutoksia ja innovaatioita alallamme ja haluamme osaltamme kehittää toimialaamme eteenpäin saavuttaen kilpailuetua.

Olemme osakkaana kolmen kuljetusliikkeen perustamassa yhtiössä, Itä-Suomen Kolmiokuljetus Oy, joka pystyy hoitamaan suuriakin kuljetustarpeita. 

 

 

puuauto pieni.jpg

a.a.pieni.jpg

aaab pieni.jpg

 

 

Imatran Tuotantohake Oy

   

Toimivat terminointipalvelut parantavat tuotteen laatua ja takaavat joustavan toimituksen

Valmistamme selluhaketta ja polttohaketta yli 40 vuoden kokemuksella itse suunnittelemillamme ja kehittämillämme laitteilla. Selluhakkeita valmistamme noin 400.000km3 ja polttohaketta noin 350.000im3 vuodessa. 

Kiinteät haketuslaitoksemme sijaitsevat Imatralla sekä Kotkassa ja lisäksi tarjoamme murskauspalvelua siirrettävällä murskaimella. Pyrimme jatkuvasti parantamaan lopputuotteidemme laatua ja kasvattamaan haketuskapasiteettiamme. Meiltä hoituvat myös aumaukset ja aumojen peittäminen. 

Lisäksi tarjoamme terminaalitoimintaa hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tällä hetkellä käytössämme on viisi terminaalia Kaakkois-Suomessa bioenergian ja pyöreän puun välivarastointia ja murskausta varten. Asfaltoituja alueita meillä on noin 10ha, pinnoittamattomia noin 5ha ja kaikilla terminaaleillamme on sijoitus- ja ympäristöluvat. Etsimme jatkuvasti uusia potentiaalisia alueita terminointia varten. 

Kysy meiltä myös polttojakeita: polttohake, kuori, ja metsätähdehake kuljetettuna lähes koko Suomeen. 

 

kv pieni.jpg

hakettta pieni.jpg

 

Szepaniak Yhtiö Oy 

   

Szepaniak Yhtiö Oy on kiinteistöyhtiö, joka rakennuttaa kiinteistöjä teollisuuden erilaisiin tarpeisiin: muun muassa selluvarastointiin.  

Vuokrattavana koulutus/kokoustilaa sekä toimistotilaa Joutsenossa, lisätietoja ajankohtaista-osiossa. 

 

toimistopieni